Saturday, January 2, 2010

mamam!



Ari tu agak bosan kt umah
so fieq ajak eriey kuar g JJ Bukit Raja
saje je jenjalan..
pusing2 punyer pusing
lapa la plak
pada mulenyer fieq nk mam kt pizza
then eriey x setuju lak..
so fieq ikut keputusan eriey
die nak mam kt kenny rogers ni
nasib baik time kitorang pegi tu table ade lg 2
sbb time fieq ngan eriey dah dok kt situ
beratur gak org tunggu table nk mam
biasela..time hujung tahun mesti ramai org


pening gak nk pilih menu
sbb byk gak yg sedap2!
haha




then we'ols decide amik ice-cream with chocolate muffin
as a dessert
terbaik wok!



and spagetti bolognese + rice with roasted chicken






finish!
sluurp!

1 comment:

  1. Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

    Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

    Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

    Pada suatu perkenalan yang baru
    yang tidak disangka-sangka
    satu jalinan persahabatan
    di antara kita

    dek keluhuran
    ketulusan hatimu
    sifat memahamimu
    dalam mengeratkan hubungan

    dalam jalinan persahabatan
    sesungguhnya
    kunci sebuah persahabatan
    adalah pengertian dan kepercayaan

    Salam ziarah salam kunjungan persahabatan dari
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/

    Salam dari kami sorry agak lama tak menyinggah blog ko.... seperti biasa kami agak sibuk sikit... sorry ye....

    ReplyDelete