Saturday, January 2, 2010

hang out + anne


After balik dr lambang sari studio,fieq ajak eriey jenjalan kt area bb
balik shah alam bkn ade ape pun nk wat kan..
kitorang gerak naik rapidkl dr bandar tasik selatan
sbb station rapid tu dkt je dgn studio



1st kitorang g sungei wang
pusing2 sampai lebam
haha


then singgap jap kt famous amos
favourite ouh!
chocolate chip!





tibe2 kitorang terserempak dgn anne kt dpn pavilion
die pun x tau nk g mane
terus die ikut kitorang jenjalan
:D








1 comment:

  1. Salam dari kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

    Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

    Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara
    Sebuah persahabatan....
    Terima kasih
    kembara ziarah maya”

    ape pun kami sedang baca older entry pos korang ni… thanks kongsi cerita..thanks.... harap aku menerima respond yang baik dari blog korang ni…

    ReplyDelete